Acupunctuur overgang helpt echt

acupunctuur overgang

Vanaf het moment dat ik acupunctuur overgang heb ondergaan, voel ik mij weer helemaal in orde. Niet op de meest ongelegen momenten een zweetaanval te krijgen of een rood hoofd. Erger nog om badend in het zweet wakker te worden in de nacht. Allemaal problemen die hierdoor worden veroorzaakt. Het ergste vond ik nog een moment toen ik aan het solliciteren was. Het gesprek verliep uitstekend, tot het moment dat ik weer een “aanval “kreeg. Het zweet gutste van mijn voorhoofd en ik liep rood aan. Degene die het gesprek voerde keek mij raar aan. Op dat moment wilde ik graag door de grond zakken, maar helaas was dat niet mogelijk. Gelukkig ben ik wel aangenomen, dus het had geen invloed op mijn sollicitatiegesprek. acupunctuur overgang

Acupunctuur overgang echt een aanrader

Op een gegeven moment heb ik mij meer verdiept in de klachten tijdens de overgang. Merendeel kon je hier wel tabletten voor krijgen, maar die hadden dan weer andere bijwerkingen. Ook homeopathische middelen hadden voor mij geen enkel nut. Tot ik op de website van acupunctuur Rijnmond terecht kwam. Hier las ik dat hier een specifieke behandeling voor was. Meteen heb ik hier een afspraak gemaakt voor een consult, want dit klonk als muziek in mijn oren.

Inmiddels heb ik al meerdere behandelingen gehad en ik kan zeggen dat het mij bijzonder goed heeft geholpen.  In eerste instantie onderging ik elke week een behandeling, maar dat is nu tot ongeveer één keer per maand geworden. Het effect van de naalden hebben mij bijzonder goed geholpen, zweetaanvallen en een rood hoofd behoren tot het verleden. acupunctuur overgang