Een gehoortoestel! Er is een wereld voor me geopend!

Gehoortoestel

GehoortoestelAlles is anders geworden sinds ik een gehoortoestel draag! Geluiden horen is erg belangrijk, de laatste tijd hoorde ik echter steeds minder goed. Ik besloot er eens wat informatie over op te zoeken en kwam terecht op www.phonak.com. Gehoorverlies begrijpen, ik kon er van alles over lezen. Wat fijn om te weten dat er zoveel begrip is voor slechthorenden. De stap om een gehoortoestel te gaan dragen was voor mij altijd erg groot. Nadat ik wat rondgekeken heb op de site besloot ik eens lang te gaan bij een van de leveranciers bij mij in de regio. Deze zijn allemaal snel en gemakkelijk terug te vinden op de website. Deze stap moest gezet worden al was ik wel nerveus!

Goed horen is weer een feit

Gehoortoestel

Achteraf gezien was het helemaal niet nodig om gespannen te zijn. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en men nam alle tijd voor me. Er werd een gehoortest afgenomen waaruit inderdaad bleek dat mijn gehoor ronduit slecht was. Ik zeg bewust was! Want sinds ik het apparaat draag wat me door de professionele medewerker is aanbevolen heb ik nergens meer last van! Het voelt voor mij heel natuurlijk. Ik voel het apparaatje niet zitten en men ziet het ook niet. Uiterlijk is dus alles hetzelfde gebleven. Maar van binnen is alles anders! Ik hoor de vogeltjes weer fluiten en kan in een drukke omgeving gemakkelijk een gesprek voeren omdat ik alles weer hoor. Geweldig! Ik had me hier jaren geleden al in moeten laten adviseren! Ik raad daarom iedereen met dit probleem aan om op zoek te gaan naar een oplossing. Door te kijken op www.phonak.com zet je de eerste stap naar een fijner leven! Een absolute aanrader dus!