Loopbaanbegeleiding Delft heeft mij veel geholpen

loopbaanbegeleiding Delft

Ik ben bij loopbaanbegeleiding Delft  terecht gekomen nadat ik een hele lange tijd ziek ben geweest. Daardoor heb ik meer dan twee jaar niet kunnen werken. Het is na zo’n lange tijd best wel lastig om dan weer de arbeidsmarkt op te gaan. Mijn vrouw adviseerde mij toen om eens professionele hulp te zoeken. Een vriend van haar had namelijk hetzelfde en heeft veel aan de ondersteuning gehad. Ik nam contact met hem op en vroeg bij welk bedrijf hij hulp had gezocht. Hij gaf de contactgegevens van PDCA aan mij door. Ik besloot om hun gelijk telefonisch te contacteren.

Advies

Loopbaanbegeleiding Delft raad ik aan

Ik kreeg een vriendelijke medewerkster van het bedrijf aan de telefoon en zij vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde aan haar uit dat ik opzoek was naar loopbaanbegeleiding Delft. De medewerkester reageerde heel begrijpelijk toen ik haar vertelde over mijn ziekte en dat ik bang was om weer aan het werk te gaan. Samen met haar maakte ik een afspraak om langs te komen. In een gesprek zou er gekeken welke begeleiding het beste bij mij zou passen. Wat ik erg fijn vond aan het bedrijf is dat ik merkte dat zij echt persoonlijk met hun klanten omgaan.

Advies

Weer de arbeidsmarkt opgegaan

Tijdens het loopbaanbegeleiding gesprek in Delft kwam er eigenlijk uit dat ik weer mijn zelfvertrouwen moest terug vinden. Doordat ik er zolang uit had gelegen was ik bang dat ik niet meer mee zou kunnen komen in een nieuw bedrijf. Wij gingen aan mijn zelfvertrouwen werken door middel van persoonlijke gesprekken en sporten. Door meer te gaan bewegen en steeds meer fysiek aan te kunnen zou ik zien dat ik wel weer dingen kan. Op die manier zou ik ook vertrouwen terug krijgen in mijn werkvermogen. Na een paar maanden bij het bedrijf te zijn geweest, ben ik eindelijk weer de arbeidsmarkt opgegaan.