Naar Fysiotherapie Veenendaal ga ik zeker weer terug

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal kan ik je zeker aanraden. Drie weken geleden was ik een rondje rijden met mijn motor. Even genieten van het weer en mijn vakantie. Zelf vind ik het dan lekker om een dijkje te pakken voordat ik naar huis ga. Nu kan je waarschijnlijk al raden dat het rondje naar huis niet helemaal vlekkeloos was verlopen. Er lag namelijk wat zand op de dijk. Dit zorgde ervoor dat mijn voorwiel zijn grip verloor en begon te schuiven. Gelukkig heb ik de motor kunnen houden, maar ik kwam met mijn been hard tegen mijn valbeschermer aan.

Medisch

Zo terecht bij Fysiotherapie Veenendaal

In eerste instantie verwachtte ik dat ik een blauwe plek zou krijgen. Het was tenslotte een flinke tik. In eerste instantie viel het mee, waardoor ik er eigenlijk niet meer naar had gekeken. ’s Avonds voelde het toch niet helemaal lekker. Wat bleek, mijn hele kuit was dik. Volgende ochtend had ik gelijk de huisarts gebeld, want ik hoopte dat ik mijn been niet had gebroken. Nadat ik via de huisarts werd doorverwezen, kwam ik bij het ziekenhuis uit. Ze wilden namelijk zeker weten dat er niks gebroken was. Gelukkig voor mij bleek er geen breuk of scheurtje te zijn. De kuit was opgezwollen als reactie op de flinke tik. Het advies was om eerst rust te houden en daarna voorzichtig te belasten. Hierbij zou fysiotherapie geen verkeerde zet zijn.

Expertises

Na het rustig aan doen had ik fysiotherapie Ellekoot gebeld voor een eerste afspraak. Het leek me namelijk niet verstandig om te snel weer veel te gaan belasten. Dat kan namelijk meer kapot dan beter maken. Wat me opviel was dat ik al snel terecht kon bij de fysiotherapie in Veenendaal. Na een serie van sessies begonnen we mijn been continue meer te belasten, kijkend wat mogelijk is en daar op inspelen. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik in goede handen was.