Ablatie snel verholpen door experts

Ablatie is een proces waarbij een dokter de onnodige hart schokjes uitzet en ze een goede hartslag zorgt. Dit zorgt voor een goede balans in je hart en zo houd je meer energie over en raakt je hart minder snel uitgeput. Dit is heel voordelig. Zo leeft je ten eerst veel langer en je hebt in het dagelijkse leven veel meer energie om te bewegen. Dit is een win win situatie voor je. Ablatie wordt alleen uitgevoerd door hart experts, omdat je toch met de motor van je lichaam aan het werk bent. In de klinieken van Helios klinieken werken deze experts die veel ervaring hebben met deze behandelingen. 

Helios Klinieken

Door Nederland en door Duitsland staan vele klinieken en ziekenhuizen van Helios. In totaal zijn dit er honderdelf. In Duitsland hebben ze er ook veel. 2 grote ziekenhuizen en nog een paar klinieken. Deze ziekenhuizen staan ongeveer 40 minuten rijden vanaf Venlo. In de ziekenhuizen werken alleen maar experts op de vakgebieden. Deze mensen zijn heel goed in wat ze doen en houden goede communicatie met hun patiënten. Hier besteden ze veel werk aan en deze tijd besteden ze hier ook graag aan. Ze hebben liever minder klanten en betere service en communicatie dan meer klanten en mindere communicatie en service.

De cijfers van Helios Klinieken

Helios Klinieken is een enorme verzameling aan verschillende ziekenhuizen. Ze behandelen veel mensen in een jaar. Dit nummer aan patiënten met alle ziekenhuizen in totaal is 5,2 miljoen. Dit is enorm veel, ze hebben in totaal ook 35.000 bedden in de ziekenhuizen en ze hebben voor al deze bedden 73.000 werknemers in alle ziekenhuizen bij elkaar. Je kan op de website nog veel meer van dit soort getallen bekijken.