Laat couperose weghalen bij Couperose Nijmegen

Bij couperose zijn er kleine adertjes zichtbaar in het gezicht. Dit wordt door veel mensen als storend ervaren. Ze kunnen zichtbaar worden wanneer de vaatwand de elasticiteit verliest en hierdoor verzwakt en verwijdt. Dit kan komen door meerdere factoren; overmatig zonlicht, roken en erfelijkheid.

Bij Dermavisie bieden zij een behandeling genaamd couperose Nijmegen. Bij deze behandeling wordt een IPL apparaat gebruikt. Bij couperose Nijmegen behandeling wordt gebruik gemaakt van licht met een golflengte die zich specifiek richt op het bloed. Door de warmte zal het bloed gaan stollen en het lichaam zal deze stolsels zelf opruimen.

Zelf heb ik ook al een aantal jaar last van couperose. Dit komt waarschijnlijk door erfelijkheid aangezien mijn moeder en mijn oma het ook hadden. Ik ben al op oudere leeftijd maar vind de couperose niet mooi op mijn gezicht. Ik wilde dit daarom graag weg laten halen door middel van de couperose Nijmegen behandeling. Ik heb contact opgenomen met Dermavisie en informatie gevraagd over de couperose Nijmegen behandeling. We hebben een afspraak gemaakt en zij hebben mij geïnformeerd over de couperose Nijmegen behandeling. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt om de behandeling couperose Nijmegen uit te voeren. Hier heb ik ongeveer 3 behandelingen voor nodig gehad, maar het resultaat uiteindelijk is prefect! Mijn couperose is geheel weg! Het is zeker een aanrader om hier uw couperose Nijmegen behandeling uit te voeren.

Waarom kiest u voor Dermavisie?

  • Ze zijn erkend
  • Ze hebben gekwalificeerde behandelaars
  • Ze hebben een groot behandelingsaanbod
  • Ze hebben professionele apparatuur