Met klachten naar de bekken fysiotherapie

bekken fysiotherapie

De bekken fysiotherapie heeft mij enorm goed geholpen. Na mijn bevalling viel het mij op dat ik soms mijn urine niet goed op kon houden. Zelfs bij een niesbui of wanneer ik moest lachen, moest ik uitkijken dat ik niet in mijn broek plaste. Op een gegeven moment werd dit zo erg dat ik niet meer de deur uit durfde te gaan.

Toch maar een afspraak bij de huisarts gemaakt en uitgelegd wat er met mij aan de hand was. Omdat ik mij best wel geneerde, voelde ik mij op dat moment niet prettig. Gelukkig kreeg ik te horen dat aan deze klacht gelukkig wel het één en ander gedaan kon worden en daarom werd ik doorverwezen naar een therapeut.

bekken fysiotherapie

Een afspraak bij de bekken fysiotherapie gemaakt

Via de website van Hierhebikpijn.nl ben ik gaan zoeken naar de behandeling van mijn klacht. Deze website is speciaal ontworpen door fysiotherapeuten en waar iedereen op zoek kan gaan naar bepaalde lichamelijke klachten. Ook is het hier mogelijk om een test, online te doen en zo zie je meteen wat er eventueel aan mag mankeren. Ook kan je worden doorverwezen naar een therapeut bij jou in de buurt, die deze klachten kan behandelen.

Zelf heb ik deze test niet gedaan, omdat ik niet van het bestaan af wist. Mijn huisarts had mij hierop gewezen en ik kan het nu iedereen aanraden. Mijn klachten zijn door de behandeling bij een therapeut zo goed als verdwenen. Hiervoor heb ik wel de nodige oefeningen moeten doen, maar dat was de moeite waard.