PC2 Tandartsen werken samen voor de beste mondzorg

PC2 Tandartsen in Eindhoven bestaat uit een groep samenwerkende specialisten op het gebied van mondzorg. Het team werkt vanuit een grote praktijk aan de PC Hooftstraat in Eindhoven. Doordat er een team van 16 specialisten werkt, is er altijd wel iemand die jou kan helpen om je gebit te controleren, repareren of om het in goede conditie te houden. Uiteraard moet je je wel vooraf bij de praktijk van PC2 Tandartsen inschrijven. De praktijk is op weekdagen geopend. Buiten de openingstijden is op de site van PC2 tandartsen te zien waar je terecht kunt voor een spoedbehandeling.

Huisregels bij PC2 Tandartsen

Om elke patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn er bij PC2 Tandartsen enkele regels. Maak altijd vooraf een afspraak voor een behandeling. Zelfs bij een acuut gebitsprobleem kun je beter vooraf even bellen dat je er aan komt. Bij reguliere afspraken voor een controle, een behandeling of een gebitsreiniging wordt vooraf een herinnering verstuurd. Als je desondanks niet verschijnt kan het bezoek in rekening worden gebracht. Als je te laat komt, kan het gebeuren dat je niet meer wordt geholpen en een nieuwe afspraak moet maken.

Periodieke gebitscontrole is essentieel

Niemand gaat graag naar de tandarts, vooral niet als je vermoedt dat er iets kapot is. Maar je wilt ook niet dat je gebit achteruit gaat. Het is daarom verstandig om periodiek een controlebezoek te brengen aan de PC2 Tandartsen. Tijdens de controle bekijkt een tandarts of je gebit nog helemaal in orde is. Als er een probleem is vertelt hij wat daaraan kan worden gedaan en hoe zo’n behandeling precies in zijn werk gaat. De tandarts zal ook advies geven over het inschakelen van een ander soort specialist, zoals een mondhygiënist of iemand die gespecialiseerd is in preventie van gebitsproblemen.