Voetensteun voor een goede werkhouding

Voetensteun

Een voetensteun is erg aan te raden wanneer je continu achter de computer aan het werk bent. Hiermee creëer jij een perfecte werkhouding. Dit zal resulteren in een stuk minder klachten en dat is wel zo prettig. Zelf ben ik ook al jaren werkzaam als receptionist. Op zich is het werk ontzettend leuk om te doen, echter het dagelijks zitten niet zozeer. Ik begon op een gegeven moment te merken dat ik klachten in mijn rug kreeg. Dagelijks dezelfde houding hebben is geen ideale werkhouding. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden zodat ik wel een goede werkhouding krijg. In een mum van tijd was ik terecht gekomen op de website van Ergonomique.

Voetensteun

De voetensteun gezien

Zo ben ik een beetje in het assortiment gaan spitten en kwam de voetensteun tegen. De bijbehorende informatie heb ik gelezen en hieruit bleek dat de klachten met deze steun verminderd zal zijn. Doordat je de voeten op deze steun plaatst zal het lichaam zich hier aan passen. Dit houdt dus in dat je daardoor een goede werkhouding krijgt wat wel zo prettig is. Ook in de kosten vind ik het onwijs aan de lage kant. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. Deze werd in een mum van tijd bevestigd. Gelukkig had ik een paar dagen vrij waardoor ik mij geen zorgen hoefde te maken om mijn rug. De dag dat ik weer aan het werk was werd mijn bestelling bezorgd. Vanaf dat moment heb ik het werk op de juiste manier weer weten op te pakken.