Begin je gezonde levensstijl met deze goede wandelschoenen 

wandelen met wandelschoenen

Wandelen is natuurlijk al een van de meest gezonde hobby’s. Je zoekt iedere week weer een mooie route uit, door de natuur of in een leuke stad. Je gaat er samen met vrienden of vriendinnen, je partner, of lekker in je eentje op uit. Wanneer je veel wandelt, mogen goede wandelschoenen natuurlijk niet ontbreken. Om nog meer uit je wandelingen te halen moet je op zoek naar goede wandelschoenen, maar waar kan je die vinden? Het antwoord op deze vraag krijg je in dit artikel. Om een puntje van de sluier alvast op te lichten: ZOO Footwear wandelschoenen zijn te gek. 

ZOO Footwear wandelschoenen: om deze redenen wil je ze hebben

Tijdens je speurtocht naar alleen maar goede wandelschoenen kom je al gauw uit op deze wandelschoenen. Waarom deze wandelschoenen zo goed zijn, is omdat: 

  • Je er altijd droge voeten in houdt
  • Ze er prachtig uitzien
  • Ze comfortabel lopen
  • Je ze ook kunt dragen met eigen zooltjes
  • Ze verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren
  • Je ze ook kunt dragen als je een wreef hebt die hoger is dan gemiddeld

ZOO Footwear wandelschoenen zijn gemaakt van performance leder dat ademt. Dus hoe lang je ook wandelt, je voeten krijgen genoeg lucht. Hierdoor heb je minder snel last van zweetvoeten en dus minder snel kans op blaren. Dit leer is behandeld met het Aquastop membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat het niet uitmaakt of er een grote regenbui op je neerstort tijdens het wandelen. Hoewel de rest van je lichaam misschien nat is, blijven je voeten aangenaam droog. 

Je bent op zoek naar alleen maar goede wandelschoenen, omdat je comfortabel wilt kunnen wandelen. Zonder dat je last krijgt van je voeten. Met ZOO Footwear wandelschoenen lukt dat. Het voetbed zit super lekker! Maar wil je jouw eigen zooltjes er liever in doen, omdat dit beter is voor je voeten? Dan haal je het voetbed er gewoon uit. Geen probleem. Daarnaast zijn de wandelschoenen uitgevoerd met veters die van onderaan je wreef tot hoog doorlopen. Hierdoor kun je de veters zo verstellen dat je de schoenen ook makkelijk aantrekt als je een wreef hebt die hoger is dan gemiddeld. 

Tijdens het wandelen wil je er natuurlijk ook nog eens goed uitzien. De wandelschoenen zijn gemaakt in hippe kleuren, zoals geel, rood en roze. Maar ook kleuren als zwart, blauw, bruin en wit. Kies voor de kleur die je het mooist vindt staan. De wandelschoenen zijn ontworpen als sneaker die functioneert als wandelschoen. Hierdoor zie je er ook nog eens hartstikke mooi uit als je de schoenen draagt. Ze misstaan dan ook niet onder gewone werkkleding of wanneer je een boodschap moet halen. 

ZOO Footwear wandelschoenen bestellen

Nu wil je ook deze leuke wandelschoenen zelf bekijken. Ga daarom snel naar de website. De site staat vol met alleen maar goede wandelschoenen. Klik op je favoriete kleur en ontdek alle specificaties van de schoenen. Je kunt ze meteen bestellen, direct betalen of achteraf betalen. Het is maar wat je prettiger vindt. Bestel ze nu en bij je bestelling boven 150 euro is de verzending kosteloos.